Ett inlägg för hela helgen

Ja som rubriken säger ska jag mosa ihop lite av vad som hänt i helgen i detta inlägg.
I fredags så var det tänkt att jag, jacob, johan, fille osvosvosvosv.. vet inte riktigt vilka men vi hade tänkt förfesta och sen dra till krogen. Men de flesta drog sig ur förutom jag och jacob så det blev ingenting av det. Jag var ändå påväg att bli väldigt förkyld kände jag så jag tänkte att jag kan väl stanna hemma då.
Men vid 11 kom jag iväg ändå för att åka till Tim. Louise var där och det var bra det <3. Det var i alla fall fest då och det var trevligt. Vid 3 fick jag och Louise skjuts hem och dagen efter så var jag ännu mer förkyld och bakis. Det var inte så kul men bakis var jag väl bara 2 timmar sen gick det över så det var lugnt.

Lördagen blev bara slapp, film osv! Måste ju försöka bli frisk så snabbt som möjligt. Hur mycket som helst att göra i skolan och jag är ju en av huvudpersonerna i vår film på projektet så jag måste vara där på onsdag på projektdagen i alla fall.

Söndag idag då och då är jag ännu sjukare... skitkul, not. Inte varit såhär förkyld på hur länge som helst. Jag har inte så lätt för att bli förkyld vilket är skönt. Det jobbiga nu är att jag inte kan snyta mig för då börjar jag blöda näsblod... jag har nämligen jättelätt för att blöda näsblod när mitt immunförsvar är lite svagare (dvs typ förkylning). Så det är smått surt!
Jag och mamma såg i alla fall Ice age idag på dvd, den är braaa. Har lust att hyra 2an för jag kommer inte ihåg exakt hur den var heller. Men jag orkar inte åka någonstans eller något... Får se.

Det var lite av min helg i alla fall, rolig fredag men resten har bara varit slapp fast jag har ju inte orkat göra så mycket annat och jag MÅSTE bli frisk fort.

Finns inget skönare än att nysa. :)


En slängkyss / förkylda å

Kommentarer
Postat av: Linda @ Undergroound

Åsa, du måste vara mer aktiv i bloggen! har läst det här inlägget 4 gånger snart :P

2008-12-09 @ 10:56:39
URL: http://undergroound.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0