Genrep

Just nu sitter jag i skolan och Jacob, Johan och Tom hälsar, tydligen. Sen hälsar Jacob att Tom inte hälsar ändå.
Slutar om en halvtimme och då ska jag hem och umgås med mamma och äta lite. Sen ska jag ner till växhuset till 19:15 för att det är genrep inför julkonserten på lördag.
Egentligen skulle jag träffat Kim idag men sen vart det för kort om tid så vi ska ta det någon annan dag så vi hinner baka nå gott :D Några förslag på vad vi kan baka?

Igår mådde jag i alla fall sämst eftersom alla biljetter till studentkryssningen var slut. Till de billigaste hytterna dvs. Finns bara lyx och svit kvar men Linda och jag ska ta en lyx så vi får åka. :) Vi ska lyxa till det lite! Man tar ju trots allt studenten bara en gång. :) Ska bli sååååååå skoj. Hoppas verkligen vi får den där lyxhytten. Imorrn ska jag gå till kunskapsgymnasiet för att få koden så vi kan boka.
Om det blir några avbokningar på A och B hytter så kommer nog de andra med också. En på hässlögymnasiet är snäll och ska kolla upp det ikväll om det kommit några avbokningar. Vi var ju 10 pers som ville åka och det känns ganska sorgligt om bara 2-4 åker för att alla inte känner att det är värt att betala 850 per person för hytt sen blir det + mat.

Fest/krog imorrn förmodligen :D


Puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0