Hemmakväll; idol och en prins i new york


KEVIN VANN :D Känner mig inte så ensam om att säga något sånt med ett glatt leende på läpparna. Varje gång man uppdaterade första sidan på bilddagboken så kom det alltid upp en bild på Kevin på nyuppladdade bilder. Men jag blev i alla fall glad. Han verkar vara en väldigt värdig vinnare. Dock tror jag Alice också var det, men jag tror att flera fick en..."djupare" kontakt med Kevin. Det fick iaf jag :) Han är så söt när han pratar svenska som han knappt ens kunde nåt ord av i början av idol. Han är skitsnabb på att lära sig ju, jag är imponerad.
Jag har inte följt idol direkt, bara sett några av de senaste programmen. Förra fredagen fastnade jag för Kevin och höll på honom.

Men nu ska jag sluta snacka idol för det tror jag nästan de flesta gör idag i sina bloggar, i alla fall nämner det.

Vart hemmakväll ikväll. Jag var väldigt festsugen i början idag men sen så blev det en hemmakväll ändå med mamma :) Jag var rätt trött insåg jag sen och det vart rätt bra faktiskt. Vi såg då Idol som jag tidigare nämnt med x antal rader och sen såg vi En prins i New York. Den filmen är bra, haha... knasig och rolig vilket gör den bra :)

Imorgon blir det skolavslutningsfest på silk. Inför julen dvs. Blir nog skoj i alla fall! Går att köpa biljetter på Bik bok för 60 kr. Komsi komsi.


Det var allt för mig ikväll,
Puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0