I'M BACK

Ja jag är tillbaka. Jag fick panik för jag kom inte in på bloggen igår. Trodde det var lösenordet som var fel så de fick skicka ut nytt lösen till mig men mejlet kom ju såklart aldrig. DOCK så var det inte ens problemet. Jag får inte använda caps i inloggningen, alltså "Enishi.getsuei...." utan måste skriva med små bokstäver hela mejlen. Suck för mig... men nu är jag i alla fall tillbaka och det är jag glad över. Hoho.

Igår var en trevlig dag. Eller var väl Lukas som lyste upp den mest genom att träffa mig på stan efter jag slutat. :D Dagen var allmänt seg annars och jag hade inte ätit sen dagen innan vid middagstid. Så guuuuuuuud vad hungrig jag var när jag fick mat hemma sen och gott var det, fick spaghetti carbonara. :) Och så som vi gör den nu för tiden är hur god som helst. Åt säkert nästan dubbelt så mycket än vad jag brukar.

Men en ful sak var ju att jag var på toa på skolan precis innan jag skulle gå därifrån och vad gör jag inte om inte glömma bort nycklarna som ligger där på handfatet? Haha... kommer på det när jag är en meter ifrån mitt hus. Kul...
Mamma sa åt mig att jag skulle bli tvungen att åka till skolan tidigt idag då så ingen hinner ta de. Så det blev till att gå upp kl 6 i morse och var vid skolan typ kvart i 8. Fick i alla fall skjuts av mamma :) Men där låg de kvar i alla fall! Puuuh...

Jag slutade för typ en timme sen med programmering C men jag sitter kvar i skolan eftersom jag ska vara med MÄÄÄÄX. :) Den filuren. Fast har dragit ut tiden lite på att gå till donkan med johan, jacob och tom. Det var gott... :) att gå dit alltså, det var det godaste av allt.


Puss / å

Kommentarer
Postat av: max

den filuren? ;) haha

2008-12-03 @ 00:12:51
Postat av: Eyezek

hhh Neh?!Vah? Okeih.

2008-12-04 @ 11:13:55
URL: http://Eyezek.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0