OjojojI fredags var det skolavslutning, jätteskönt. Lärarnas pjäs Ferdinand var sååå bra! haha, det var höjdpunkten faktiskt.
På kvällen blev det att åka över till Becka för hon fyllde 18! Gänget halverades sen och Becka, Hanna, Helena, Thidé och jag drog till Silk. Var jättekul. Första gången jag var på krogen med Becka ju.

Lördagen bestod av fika med Jacob och Johan på stan. Trrrrevligt. På kvällen cykla jag över till Thidé eftersom de hade julbord och sen fest. Var dock bara med på festen men det var kul :) Lite smått segt bara att komma sent som jag gjorde och vara helt nykter medans alla andra skriker å har sig. Men jag hängde med där sen. ;)
När klockan var 2-3 någonting så var jag så trött så jag sov några timmar hos Thidé. Orkade fan inte cykla hem när jag var i det där tillståndet. HALV 7 cyklade jag hem! Vaknade då och kände att jag kanske ska cykla hem så jag kan få sova i min egna säng och vakna upp hemma. Vilket brukar vara skönare än att behöva ta sig hem sen.

Helgen har i alla fall varit jätterolig men nu är jag sliten så idag söndag ska jag bara viiiiiiiiila! :D Sen imorrn måndag måste jag till stan för att handla klart julklapparna. Hatar att vara sent ute och jag ska alltid dra ut på allt såhär. Jaja, det går på något vis!

Den 23:e åker jag till Uppsala för att sen fira jul med farmor och farfar och med resten av familjen såklart.


Puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0