Skolavslutningsfest på SilkIgår, lördags, så blev det skolavslutningsfest på Silk. Började kvällen med en förfest hos Johan och det var kul. Vi spelade super smash bros på gamecube och enligt mig vann jag mot alla :) Men egentligen vann jag 2 av 3. Fan! Vi var bara 4 pers på vår förfest men det var rätt skönt. Skulle inte orkat med massa folk som man sen inte känner så bra och så, så det var lagom för mig.
Vid 11 tog vi bussen ner till stan för att dra till Silk. Väntade in Linda så hon kunde få sin biljett av mig och sen gick vi in. Massa trevligt folk var där :D Vilket vi redan visste men det var iaf skitskoj. Dock märkte jag idag att en jätteful bild har tagits på mig men den tänker jag ju inte lägga upp här!
På bilden ovanför här så står vi längst bak och dansar. Var skitskoj, fan vad hes och trött man blev. :)

Men det var en lyckad kväll. Första gången man var på krogen med Johan och Jacob och det var jätteroligt. Även första gången jag var på Silk, även kallad Slisk. Hört mest bara dåligt om Silk eftersom det brukar vara proppat med fjortisar. Men det var rätt okej igår eftersom vi var en såpass stor grupp som kände varandra :)


Puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0