Första dagen på ny vecka


Varje gång en vecka tar slut och nästa börjar känns det som en liten ny början på livet. Under en söndag brukar jag komma på ganska mycket som jag skulle vilja göra och så vidare. Ja igår så blev det att klippa lugg. :) Bild kanske kommer imorgon eller så, nu orkar jag verkligen inte tyvärr. Men jag blev nöjd i alla fall!

Morgonen började idag med att jag försov mig, duktig jag är. Men det gjorde inte så mycket. Hade lååångt hål fram till filosofin där vi började med vårt fördjupningsarbete. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om än, men det kommer väl. Har inte så jättelång tid på mig att skriva det så det blir att komma på snarast möjligt.
Fick veta lite hur jag låg till i filosofin, ligger på ett G+. Men jag satsar på ett VG och det ska jag nog lyckas med tror jag. :) Ska plugga mycket till provet på onsdag och lägga ner en del tid på fördjupningsarbetet så ska det ordna sig. Jag är ett litet VG barn, haha.
Efter skolan så tog man bussen hem till Linda, där bara Marvin var för tillfället. Linda kom hem efter någon timme efter att ha varit hos sin brorsa. När Linda då kom hem så visade hon några youtube klipp först. xD Jag vet tyvärr inte hur man lägger in filmer direkt till bloggen och orkar inte kolla upp det. Men ett klipp var iaf Joakim&Joel - Ser jag tjock ut i den här. Jag hade helt glömt bort den, första gången jag såg klippet tyckte jag inte alls det var bra, men nu tycker jag låten är bra :D och kan inte sluta lyssna på den haha, och han Joakim (som spelar gitarr) är jättesöt. Yes.

Efter skratt och lite sjungande så åkte vi till Hannas pizzeria (jaja, Palmeras nu förtiden) och åt massa gott och tjockade oss. Vi pluggade också ganska mycket till provet i Digitalteknik som vi ska ha imorgon. Usch, segkurs.se. Men det ska nog ordna sig.

Jag har nyligen sett klart på Boston Tea Party och ska nog sova snart. Just nu är det seinfeld, ska nog se klart det innan jag går och lägger mig.


Gonatt !
Puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0