Gladmätarn stiger

Dagen började för mig vid ungefär 6:30, mamma kom och väckte mig och jag skulle gå upp. Jag hade somnat i soffan i vardagsrummet kvällen innan och där låg jag än. Var ju sammanfattning av Valvakan så klart man ville se det eftersom man somnade vid 1 någongång och missade typ 5½ timme av det natten innan! Men jag försökte i alla fall gå upp ur soffan, jag ser... frost... ute. Usch nej tänkte jag bara och la mig ner igen, somnade om. Men nej, jag blev väckt x antal gånger till och gick upp lite innan 7 för att ta en dusch. Det var inte kul att gå den biten upp till duschen kan jag säga! Man var inte heller på världens bästa humör...

Dock när jag var i skolan så fick jag reda på att jag INTE har någon IG varning i Matematik C. Fan vad glad jag blev. Jag trodde väl inte att jag hade fått det iofs, men Helena sa att jag låg rätt bra till och att jag var duktig att komma ikapp när jag vart borta osv. :) Uppmuntrande ord som fick mig att bli gladare, det tackar man för.
Skoldagen var smått seg men vännerna höll en ju sällskap såklart så det gick fint ändå :) Vi jobbade på flitigt med vårt projekt som ska vara en film. Imorgon blir det till att riktigt råskriva manuset så vi kan börja filma någongång.

Precis nu nyligen så ringde jag Linda och berättade att jag följer med henne och Marvin till Holland under nyår. Fyfan vad kul det ska bli :) Känner ju Beldak (han som gjorde bilden under) där och så. Linda och jag ska shoppa massa också när det blir rea efter jul :D Åker 27:e tror jag det blir, och kommer väl hem 4:e januari någon gång. Ska bli i alla fall riktigt jävla kul. Träffa holländare haha! Trevligt. ;)

Yes, dagen började rätt dåligt men den slutade riktigt bra. Imorrn blir det krogen.


Kan det inte bli december snart... så man kan få sätta upp ljusstakar och julstjärnor.
Jag längtar!


Puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0