Hej igen

Sorry för att jag inte skrivit på några dagar. Vet inte varför det alltid blir såhär i slutet av veckan men men! Ibland har jag inte tid att skriva och ibland vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Onödigt att skriva om man inte riktigt vet vad, då blir det ju bara tråkigt att läsa, eller?

Jag har funderat iaf om jag ska ha långt eller kort hår (så som jag har nu, till axlarna typ). Jag vill nog ha långt hår igen. Vill kunna sätta upp det snyggt och fixa lockar i det lååånga fina håret. Höhö. Blir väl fint när jag lockar det nu också men jag saknar verkligen långt hår. Mitt hår växer ju rätt snabbt så det ska nog gå rätt snabbt ändå. Dock om jag inte är nöjd med det till studenten klipper jag det så som jag har det nu ungefär. Tänker inte ta studenten med en frisyr jag hatar! För jag hatar verkligen när mitt hår är halvlångt. :(

Jag lägger in lite julmusik på datorn nu :D Var på julmarknad idag i Skultuna och då fick jag den där julkänslan som jag älskar och då måste jag ju förbereda mig lite med julmusik även fast det är för tidigt att börja lyssna nu. Men som sagt, måste vara förberedd när det blir december. ;)

Helgen har förövrigt varit skitrolig, fester och så! :)


LuvUall
 / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0