12/11

Idag var jag på sången och sjöng så fönstren gick sönder, not. Ann (min sånglärare) frågade om jag ville vara med på en julkonsert nu i december då, Maxat (någonting i februari) och om jag ville vara med och sjunga som "sångare" (nähä?) i ett band på växhuset. Läskigt! Men coolt. Dock är det väl inte så jättespeciellt eftersom det finns något tydligen som heter "Spela i band" på växhuset, och de sökte sångare. Är väl mest så man ska träna med andra och så som man gör i ett band.
Jag tackade ja till både julkonserten och Maxat såklart. Så jäkla kul att vara med. :) Men feg som jag är så är jag inte säker på den tredje biten än. Skulle ha bestämt mig tills nästa onsdag.

Blä jag hoppas det kommer lite snö vid jul. Så tråkigt att den håller på att försvinna ju. :( Tänk förut när man var liten, gick runt i sin stora overall och byggde snögubbar och åkte massa pulka. Jag vill ju kunna åka lika mycket pulka nu som då :D haha. Men men, nu är det som det är och snön håller på att försvinna mer och mer. Hörde av Beldak (står om honom i ett tidigare inlägg) att de hade lite snö i Holland när han var liten men nu har de inget alls, bara regn. Jag vill inte att Sverige ska bli likadant tillslut. Tråkigt ju! Snön hör ju till julen och nyår tycker jag.

Haha åh jag testade nåt spel som hette World of Goo idag, fick det av Calle. Det var kul även fast det var rätt simpelt! Gulligt spel och fin musik och så vidare. Så nu när alla kommer sitta och nörda Wrath of the lich king som kommer imorrn (idag faktiskt, klockan är 00:00 exakt just nu) så kommer jag nörda World of Goo. Haha xD Nä men det var gulligt i alla fall och lite beroendeframkallande.


Puss / å

Kommentarer
Postat av: Thåm

Ooh! Nice till julkonsert saken och det! :D

World of Goo ser ganska skumt ut xD lite som peggle o.O

2008-11-13 @ 12:57:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0