Valvaka med Filip och Fredrik

Det programmet ska jag se ikväll när det börjar 23:20 på kanal 5. Kommer pågå enda till 6:30 på morgonen därpå men blir till att somna vid tvn ikväll och kolla så långt jag orkar. :) Jag tycker det amerikanska presidentvalet är jätteintressant! Jag har hejjat på Obama sen i början av Januari i år och det ser ju ljust ut!
Just nu sitter jag vid tvn och ska snart börja plugga lite filosofi. Har prov imorgon om existentialismen, rätt intressant faktiskt och om jag bara pluggar på bra kommer det nog gå rätt bra.

Ja som i tidigare inlägg har dagen inte varit den bästa men jag mår lite bättre nu på kvällen vilket är väldigt skönt.
Vet inte om det blir av med någon krog på lördag eftersom det har varit några som inte kunnat nu ändå :( men blir kanske med johanna och så på fredag istället! Får hoppas några som kunde på lördagen kan på fredag istället i så fall. :>

Kom precis på också att det blir nog en studentkryssning för mig och några till i april ungefär. Skulle vara riktigt jävla skoj. Den som är sugen får gärna höra av sig till mig för snart måste vi boka! Ska ringa någon dag snart och kolla hur mycket platser det finns kvar.


puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0