Hemma från Gräsö

Yes jag är hemma från Gräsö. Kom faktiskt hem vid kanske kl 3-4 någongång idag. Imorgon lägger jag upp lite bilder! Inte så många, men några väldigt söta på lilla Ludde kommer upp i alla fall.

Hittade väl sammanlagt 5-6 fästingar på mig under helgen. 2 som hade satt sig och resten vandrade runt. USCH jag hatar verkligen fästingar. Vilken tur att man tar vaccination mot TBE i alla fall så man inte behöver oroa sig för det.

Annars var det väldigt roligt på Gräsö. Vi brände massor av grenar och ris igen från när de fällt träd också, det var väldigt jobbigt! Höll på i flera timmar men oj vad skönt det var efteråt. Utöver det var det mycket slappa och bara ta det lugnt.
Farmor, farfar och farfars syster kom på påskdagen och firade vi påsk eftersom på påskafton hade vi bränt alla grenar och ris. Fick självklart massor av godis av dem och vi fikade 2 ggr och åt god påskmat. Nästan så man är lite ledsen över att vara hemma. Man behöver knappt tänka på något där borta, kan koppla bort vardagen för ett tag.

Nej jag måste börja tagga nu inför helgen, studentkryssning är det som gäller då!


Nu är det dags att gå och lägga sig, spelat massor av Zelda a link to the past så det får räcka nu.

Puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0