Hemma från Sthlm

Nu kom jag nyss hem från kursen i Sthlm. Den var mycket roligare än vad jag hade förväntat mig :) Väldigt mysigt de hade gjort det och så. Man blir så sugen på att börja jobba med det! Dumma skola som är ivägen just nu. Snart är man i alla fall friiiii!

Har också fått mail från Caliroots att mina och Coffars skor är packade!! Så de kommer inom 4 dagar, gillar't! För ni minns väl vilka snygga skor jag beställde (syns i ett tidigare inlägg längre ner)?

Tror jag ska ta och värma lite kött och klyftpotatis och ta lite bearnaisesås till! Eller är det för mycket för att äta nu? Borde kanske börja äta mer nyttigt? Äter iofs ganska nyttigt jämfört med många andra. Mamma är duktig på att laga bra mat. När jag flyttar hemifrån måste jag försöka hålla mig till nyttig mat, knappt någon snabbmat alls. Någongång ibland är faktiskt okej enligt mig. Dock mer sällan än 1 gång i veckan ska det vara.

Såhär blir jag alltid när jag varit i kontakt med Forever under dagen. Börjar tänka på massa sånt här osv. Kanske skulle vara nyttigt att jobba med det då? Så man tänker så 24/7?


Nej nu måste jag få i mig någonting!
Puss / å

Kommentarer
Postat av: Filippa

Hej! Ett litet kort oannonserat besök av en objuden gäst hos dig och vi får se vad det blir av det.

Men någonstans måste man ju börja? Ha det bra.Vi hörs?

2009-04-07 @ 23:31:09
URL: http://www.metrobloggen.se/krhnke

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0