Så var det en tisdag igen

Jag undrar hur många tisdagar jag har varit med om egentligen? Skönt i alla fall att inte alla tisdagar har varit så mycket skola som denna. Började då 8:30 med engelska C och slutade 16:30. Kuuuul, nej. Trodde först att jag skulle bli helt ensam hela dagen eftersom ingen av mina kompisar var där i början. Sedan efter en timme kom både Johan och Tom nästan samtidigt, Jacob kom väl lite efter det. Så jag överlevde i alla fall dagen och dog inte av någon ensamhet! ;) Vi åt donkan till lunch, alla förutom Johan som åt subway då. Fick en kaka av honom och det blev jag glad över! Dock fick han den gratis då men det tycker jag inte hör hit.... :)
Vid 4 var jag tvungen att gå till multimediasalen och fånga upp Stefan (läraren) för att jag behövde kamera och stativ osv för jag och Linda skulle filma två pass på feelgood till reklamfilmen vi ska göra. Det gick fint! Lite roligt att gå runt där bland folk som kämpar så det rinner svett om dem och man själv bara går runt och softar med filmkameran. ;)

Ludde var jättesöt idag som vanligt när jag kom hem. Efter middagen så la jag mig i soffan i vardagsrummet pga magknip och tillslut somnade jag. Sedan vaknade jag av att någon liten filur gick runt vid mina ben, Ludde visade det sig vara. Han får egentligen inte vara i vardagsrummet men han hade lyckats flytta på kartongbitarna som satt ivägen mellan köket och vardagsrummet och skuttat in i vardagsrummet. Sen hade han tydligen hoppat upp i soffan där jag låg och gick runt där vid mina fötter. Det var sååå gulligt! Se bara vad söt han är. Tänk dig att vakna och märka honom sitta och kolla mot dig. :) Trodde faktiskt först att det var mamma som hade satt honom i soffan men det hade hon inte. Hon var uppe på övervåningen och hade inte gjort någonting sa hon.
Det var min megaüberintressanta dag!

Puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0