Tjao

Kom en liten bit på att städa rummet idag i alla fall. Nästan alla kläder borta osv. Just nu sitter jag och nyser typ hela tiden och det är riktigt störande. Hoppas jag inte blir förkyld och blä :( Min fot har somnat nu också! Såååå obehagligt. Det värsta är ju dock när man vaknar av att ena benet har somnat. Det är verkligen inte roligt. Bara så ni vet om ni nu inte visste det!
En annan sak som är irriterande är när man(är väl inte bara jag?) råkar smälla ner mobilen under sängen när den ringer för alarm på morgonen. Så måste man krypa under sängen för att hämta den för den ligger och vibrerar på golvet... Då är man inte glad efter det.

Förresten, fan vad jag är sugen på att åka utomlands alltså. Jag och Maria har snackat om att göra det i sommar. Det skulle vara helt underbart!! :)

Funderar på om jag ska byta banner till en annan jag har nu. Samma person som gjort den ofc, Calle! Rosa också ;) Men jag tycker rosa färg ger typ... mysigt intryck. Jag tycker dock att helrosa bakgrund är förskräckligt. Hur det hänger ihop vet jag inte, men lite rosa är lagom och bra i alla fall! Sen på den andra bannern jag har så finns ju Ludde med på hörnet också och han är ju min lilla ögonsten så det passar ju bra.


Dags att sova kanske så man orkar upp bra tid imorgon för att städa och sen plugga massor av matte. Bannern får ändras imorgon.

Puss / å

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jaaa! :) Utomlands! Fan vad kul vi ska ha ;)

2009-04-26 @ 15:39:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0