GAHDen här bilden är precis motsatsen till vad jag känner just nu. Eller iofs så fungerar ju msn och firefox/internet explorer nu men det jävlas verkligen varje dag. När det funkar och när jag startar om datorn så har det lagt av igen! Vad kan det bero på? Någon snälla hjälp mig? :( Dock så ska jag inte ha den här dumburken länge till så då blir det till att köpa ny!

Jag har tyvärr inte så mycket att berätta idag men jag är i alla fall förbannad på datorn 24/7. När det väl funkar så går allting jättesegt.

Idag åkte syster hem till Linköping i alla fall. Tråkigt... Så roligt när hon var här och så fick jag massa hjälp med matten också. :)
Sånglektionen gick bra idag men först hade jag ingen lust alls att gå för jag hade somnat i soffan vid tvn... haha. Men det var bra att jag gick, annars hade jag ångrat mig!

Man börjar känna nu också att sportlovet börjar närma sig som är v. 9 :) Vad SKÖÖÖNT! Sen är ju jag ledig v. 13 också för att jag åker till Åre ;) Har inget att klaga över direkt!

Nej nu ska jag gå ner till tvn och kanske somna... ska nog skicka ett litet sms till mamma också om att hon gärna får köpa något gott på vägen hem från kören. :)


Hoppas att det inte gjorde för mycket att jag inte skrev något igår. Det var pga datorn... Men gårdagen handlade mest om skola och plugg ändå och det är ju inte det roligaste att läsa om, eller hur?

Puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0