Give me a break...

Jag orkar knappt mer... mitt humör har gått upp och ner i flera veckor nu. Inte pga pms (tror jag eftersom jag aldrig har tydliga humörsvängningar) utan för att det känns som jag inte får ordning på någonting. Skolan tar snart död på mig, det är alldeles för mycket just nu och deadlines förlängs vilket gör att när man får nya skolarbeten osv så krockar allt. Plus att jag har höga krav på mig själv att prestera bra. Jag är besviken på mig själv för att jag inte lyckas ha mvg i mer än bild men ibland går det väl inte riktigt som man tänkt sig. Sedan har jag ett ig jag måste fixa innan studenten.
Det blir för mycket på en gång och då kraschar jag.

Just nu är jag extra depp för att jag inte gick till Högskolan som man skulle/kunde gå på idag. Allting bara blev fel när jag skulle försöka fixa det på nåt vis att komma dit och sen bara blev det för krångligt så jag bara ville åka hem innan tårarna började rinna. Okej tårar kanske inte skulle börja rinna men jag får en jobbig känsla där jag bara vill HEM och inte synas för NÅGON. Förutom mamma och djuren då.

Nu ska jag i alla fall försöka få mig på bättre humör genom att äta min subway macka och dricka cola. En sak som gjorde mig lite gladare när jag kom hem var att Cosmopolitan kom idag! :) Då blir det subway+cola+cosmopolitan! Mitt humör ska nog snart börja trappa uppåt igen.

Puss /å

Kommentarer
Postat av: Sophie

jag vet hur det känns, jag hade likadant för ett tag sen! hoppas det blir bättre snart :)

2009-02-12 @ 16:29:52
URL: http://nittioelvanitton.blogg.se/
Postat av: ♥ Frida

Hehe nedå, det är inte lätt att veta. En bas är alltså något du sätter under ögonskuggan för att den ska fästa bättre, och för att färgerna ska "poppa" fram. Det kan vara creme-ögonskuggor eller något annat "kladdigt". Annars räcker det oftast med en primer, som slätar ut huden och ser till att sminket håller längre :)t.ex. -http://makeupwhore.blogg.se/2009/january/colordefiner.html

2009-02-12 @ 20:04:47
URL: http://makeupwhore.blogg.se/
Postat av: Maja.

fan vad avundsjuk jag är på dig, jag älskar subway!

2009-02-13 @ 10:19:23
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Eyezek

Ren jävla rasism.Vet att det är segt. >.< Jag stressar som ett as här hemma och får typ hhh damp när inga lärare skickar mig arbete via mail.

2009-02-13 @ 19:22:34
URL: http://eyezek.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0