Klaga?

Ja jag är på klaghumör! Jag avskyr skolan just nu, det är ALLDELES för mycket just nu. Allting bara väller över mig och jag orkar verkligen inte. Matten går sämst, jag funderar på att hoppa av den så jag inte får ett IG i den. Eller hur funkar det nu igen?? Gah... Vill verkligen klara kursen men det går verkligen inte om jag ska ha alla andra kurser som ligger och tjatar på att också klaras av.

Klaga klaga klaga på min huvudvärk också!! OCH svanskotan som börjat göra ont igen!

Vill också klaga på mig som inte tar tag i saker i tid som bara drar ut på dem.

Ännu en till sak att klaga på är det där om DUN. Hur vi får duntäcken osv. Såg aldrig programmet om det, men har läst en del om det nu efteråt. Det var på Kalla Fakta om jag inte minns helt fel. De hade en dokumentär om det. MEN SÅ JÄKLA HEMSKT! Vissa människor på denna Jord är HELT pantade! Om de ska plåga djur så kan de människorna lika gärna dö, så är det i mina ögon.

Mitt hår kan också gärna få växa lite fortare för jag orkar inte med den här längen som måste plattas varenda morgon.

Jag undrar om jag kommer iväg till skolan imorgon... Borde egentligen gå på matten på morgonen men sen är det datakommunikation och jag vill inte redovisa för jag KAN inte. Ska försöka lösa det där på annat sätt, får prata med läraren.

Bah... såja!

Ge mig någonting att se fram emot till helgen tack?


Puss / å

Kommentarer
Postat av: Eyezek

Jag säger bara en sak: Amen.

2009-02-03 @ 14:25:38
URL: http://eyezek.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0