LindaJag sa för någon dag sen att jag tänkte tillägna ett inlägg till en speciell person. Här är inlägget!

Min underbara bästavän Linda. Du betyder så jäkla mycket och du finns alltid där vad det än gäller! Man hör om "bästisar" som skiljs åt efter bara några år. Vi har hållt ihop i ungefär 18 år! Vi började leka när jag lärde mig prata (...var lite seg...) och sen dess har vi varit bästa vänner, no matter what. Vi har olika stilar på kläder(nu förtiden i alla fall, förut ville vi gärna se likadana ut, som tvillingar), olika smaker på killar (vilket tur!) och en del skillnader på våra personligheter men vi passar så otroligt bra ihop ändå. Om vi inte passade bra ihop skulle det inte varit såhär nu.
Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig för du har alltid funnits där och du stöttar mig i allt, och jag försöker göra allt jag kan för att göra detsamma <3

Förstår du att jag tycker det är såå jobbigt nu när du har varit så mycket sjuk senaste veckorna? Jag visar det nog inte så mycket för folk men innerst inne är det skitjobbigt att se sin bästa vän inte må bra. Tur att du i alla fall fick en vettigare läkare denna gång men om de inte kommer fram till någonting får jag väl plugga upp betygen i alla ämnen och komma in på läkarlinjen och fan få dig att få slippa all den här skiten! Hmm... vi får hoppas att läkarna kommer fram till någonting för jag vet inte om jag skulle lyckas bli läkare men i alla fall! BLI FRISK för jag behöver dig.

Du är underbar <3
Hoppas du mår lite bättre nu.


Puss på dig /  Eni / Mou / Åsa / Vandrande skelettet / Slask / you name it as you usually do.

Kommentarer
Postat av: Eyezek

Awww! <3 Hahaha vandrande skelettet! xD Sötis Åsis. <3 Det blir nog bra ska du se!

2009-02-07 @ 19:11:25
URL: http://eyezek.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0