Melodifestivalen del 2

Ja jag tänkte bara gå igenom lite snabbt om mina åsikter om kvällens del av melodifestivalen.
Måns var självklart en favorit för att han ser så otroligt bra ut. :) Måste de flesta (iaf tjejer, några killar också kanske?) hålla med om? Hans låt passade också melodifestivalen tycker jag och jag tror den har chans att vinna finalen i melodifestivalen sen i globen (själva eurovision har jag ingen aning om hur han skulle ligga till).
Amy Diamond var söt som vanligt och låten passade också och jag gillar henne egentligen mest för att hon har en så bra röst. Hennes låtar i övrigt är väl inte direkt min smak.
Lili och Susies låt passade också melodifestivalen och de satte dansen rätt bra tillsammans med dansarna bakom dem. Låten kanske inte var bäst men men...
Vet inte om jag har så mycket åsikter om resten. Men jag skulle ju göra det rätt kort så!

Som nämnt i inlägget innan så åkte mamma och jag till IKEA en sväng och fikade även i restaurangen där. Lampan nedan köptes bland annat. Min förra sänglampa gick sönder så jag har haft en som inte alls passade ett tag men nu har jag den här. Den var lite häftig tycker jag och billig! Så det gör inte så mycket om jag sen tröttnar på den sa mamma.
Bilden som ligger på själva "foten" av lampan är på mitt förra marsvin Rufus, den har legat där i alla år sen han dog. Vilket var år 2004 måste det varit.

Senare in på kvällen så såg jag Bruce den allsmäktige på 4an. Haha jag tycker den är så rolig. Kan inte heller hålla mig för skratt i slutet när man ser scener de har klantat till.Nä nu ska jag nog spela lite wc3 och fortsätta lyssna på musik ;) Hörde Name the Pet - Get on the bus igår på tv och jag tycker den var rätt skön, speciellt till fest. Hon ska tydligen släppa platta i oktober eller när det var... LÅNGT kvar.

Men sov gott hörrni.
Puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0