Ont i halsen...

Blää jag har ont i halsen och så är jag röd där också. Får göra massa för att det ska gå över för jag orkar inte känna mig såhär på lovet heller!

Åt precis lite toasts och drack mjölk, ska nog hämta mer mjölk för jag är jättetörstig.

Jag undrar vad som händer idag? Kanske inget speciellt... men jag tror jag ska testa spela lite super mario 64 på nintendo 64 snart haha! Deeeeet var länge sen. Får se om jag orkar! Nostalgiskt är det i alla fall. Kanske ska man ta en lång skön dusch också? Det är ju bland det bästa som finns att göra när man bara är hemma och känner sig seg.

Innan jag gör något av det här måste jag ringa till Växjö för att fråga om jag på något vis kan få tillbaka min warcraft 3 TFT skiva som åkte med datorn igår, suck! Det är så typiskt mig att glömma det och inte lär jag mig.

Iofs så kanske mamma och jag ska åka och kolla på ny dator till mig idag eller imorrn eller så dröjer det längre men det är i alla fall något roligt och ska bli skönt att få en riktigt bra dator. :) Eller få köpa, kommer inte få den av mamma direkt.


Jaja, dags att hämta mjölk sen ringa till Växjö, sedan blir det väl dusch eller mario 64 ;)

EDIT: Bra att numret till Växjö inte var i bruk... så jag kan inte nå dem. Testade att ringa till samma företag fast i Sthlm men de hade ingenting med Växjö IT-Logistic att göra. Suck! Jaja, mamma ringde iaf och frågade om jag ville fika med henne sen på stan, självklart :) Så det blir en dusch nu och sen softa med Mario 64 till kanske halv 5 och då ska jag ner på stan!

Puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0