Headache sucks...

Ja det gör det. Jag blir så otroligt seg av det och jag orkar knappt göra någonting. Sitter i skolan nu men slutar om bara 30 min i och för sig men det får inte direkt huvudvärken att försvinna. Ska nog också gå och handla några grejer innan jag åker hem och boka en tid hos ungdomsmottagningen som jag har dragit ut på i en vecka nu.

Skönt att det är helg sen i alla fall. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, om någon har lust att göra något kan man bara höra av sig. Dock får jag se om jag har ork till något i huvudtaget men det hoppas jag. Imorgon åker jag till stugan på Gräsö som jag och mina syskon äger tillsammans. Tror det blir jag, mamma, mammas kille och bror som åker. Brors flickvän kanske åker med också, inte helt säker, men det skulle vara kul!
Blir borta lördag-söndag då och kommer därför inte skriva något på bloggen under lördagen eftersom vi inte har något internet där ute.


Jag ska försöka få till fler inlägg med bilder för det ser mycket trevligare ut plus att det också ger texten en bild(!), höhö.Puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0