Helg + systerns examen

Egentligen känns det dum att skriva ett inlägg bara för att då åker bilden på Ludde längre ner. :( Men men, det är skolterminens första helg och för mig och min familj betyder det att åka till Linköping för att min syster tar examen! Hon har pluggat 5½ år nu till läkare. Sen ska hon specialisera sig också osv. Helt otroligt hur engagerad hon är. Titta på mig bara... blöh, hej försöka klara skolan. Okej, inte så illa. Men ibland känns det så. Jag är inte direkt nöjd med hur mycket jag presterar men jag har verkligen ingen ork för att prestera mer. Det finns inte där bara. Blir nog skillnad sen när jag vet vad jag vill bli och pluggar till det. Då vill man det ju också, något man är intresserad av. Nu är det alldeles för mycket dataämnen. Ugh.

Nog snackat om skolan!

Så upp imorgon ska man kl 6, yes, not. Tåg till Linköping och sen va med på hennes examen då :) Blir nog väldigt treeevligt! På kvällen ska vi äta på restaurang och efter det får man se vad som händer :)

Ludde har vi lämnat av hos Linda så han får sin medicin och så. Så skönt att man kan få lite hjälp medans man är borta. Louise kommer över på lördagkvällen för att ge marsvinen mat :)


Nej nu måste jag faktiskt sova, helt SJUKT trött. Sov kanske 4-5 timmar senaste natten och nu blir det samma sak igen. Hur ska jag överleva? Får sova på tåget antar jag!

Puss / å

Kommentarer
Postat av: http://backontraack.blogspot.com/

Hejdu!Jag har flyttat , är så trött på alla problem som man stöter på nästan dagligen på blogg.se så jag har bytt domän, något du kanske också borde tänka på om du är trött på blogg.se? :P

2009-01-11 @ 11:03:33
URL: http://backontraack.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0