Holland och Nyår!

Yees, har då varit i Holland som har nämnts i ett antal inlägg. Var en riktigt lyckad resa. :) Bodde hos Marvins mamma i Zoetermeer. Som är söder om Amsterdam och ganska exakt öster om Haag, tror jag! Marvin bodde alltså här förut innan han flyttade till Sverige. Trevlig och fin stad!
Vi har varit i Haag två gånger, käkat Kentucky fried chicken båda gångerna :) Linda och jag har också gått i Zoetermeers centrum och shoppat. Har även käkat på grekisk restaurang TVÅ gånger! Haha :) Jag klagar inte, absolut inte. Mums. Första gången var med bara Linda. Andra var med Marvins pappa, hans fru och sen marvins kusin tror jag. Sen Linda och Marvin såklart!

Vi har kollat på massa film när vi var där, skitbra sällskap ju :) Skrattat massa osv. Drack öl typ varje kväll till filmerna och när vi umgicks. Hur trevligt som helst. Jorgen/Aray som är Marvins kompis var mycket där och umgicks med oss och det var kul! Att man blir lite fler. Beldak kom också över på nyårsafton och sov över två nätter tror jag.

Nyårsafton var ju verkligen klockren. Bilderna nedan är bara från nyårsfesten hos Marvins mamma. Massa härligt folk alltså :D Om ni vill se flera bilder så finns det på min bilddagbok; http://-enishi-.bilddagboken.se. :) Tände på två st raketer också *stolt*, höhö. Eller nåt.. de skjuter galet i Holland med raketer. Både Marvin och Aray fick såna på sig. Aray började blöda på huvudet och Marvin fick nåt märke på handen och huvudet. Kul... eller inte xD De är galna! Skjuter hejvilt.

Fick även med mig 20 st öl hem som jag fick av Marvins mamma och Fritz(Marvins mammas pojkvän). :D Det är soft. Men ja det var väl det mesta om resan, vi har mest socialiserat oss massa hela tiden!
Doei
Puss / åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0