Ojdå

Hej alla söta!
Jag har inte skrivit på en vecka just för att jag inte känner för att skriva bara för att jag måste utan jag vill skriva när jag känner för det! Så det har blivit ett litet uppehåll och jag tänker ju inte direkt satsa massa på bloggen. Den är mycket för att bara få skriva av mig och för att folk ska få reda lite på vad jag sysslar med osv. :)

Veckan har i alla fall varit riktigt seg, jag har varit riktigt trött och upp halv 7 varje morgon även fast man har sovmorgon för att man behövde ge Ludde (kaninen) medicin. Dock är det klart nu med all medicin för hans del (i alla fall för den här gången) och han mår mycket bättre! Han skuttar omkring precis som förut, följer efter en vart man än går och försöker smita in i vardagsrummet lite då och då (där han absolut inte får vara pga massa sladdar).

Igår fredag hade jag och mamma världens myskväll. Kollade på bland annat På Spåret och sen Skalven eller vad det heter. Han den norska killen. På Spåret handlade lite om Västerås i slutet, var rätt skoj! Vi åt också lite melon, italiensk skinka, crostinis, hummus, guacamole, baguett osv till. Guuuud så gott! :) Man kunde sitta där i timmar och bara äta, som vi också gjorde!

Ikväll blir det kanske krogen eller nå fest! Har märkt dock att jag är lite röd i halsen så får se vad det kan vara. Märkte det även igår på gymmet att det var jobbigt att andas när jag körde kondition... hmm! Kanske inte blir nåt ändå ikväll, men men :)

Ska försöka skriva lika mycket som förut igen, jag saknar det faktiskt lite.


Puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0