Usch vilken dag

Vilken seeeeeg dag. Höjdpunkten var typ gymmet (förutom mitt köp längre ner)... det var faktiskt härligt att gymma idag. Känns som man börjar få igång kroppen nu! Sen träffade man ju söta Tim och söta Alen när jag skulle gå in i hissen till skolan. :)

Alltså jag håller på att dö av matte C kursen... blä. Jag har 4 restuppgifter att göra från provet. Det var exakt gränsen innan man fick IG på provet. Jag trodde jag bara skulle få EN restuppgift, men nehe. Borde vara glad att jag inte fick IG iaf.
Nu har vi dock börjat med derivator och förändringshastigheter som vi ska jobba i en lite snabbare takt än vad vi jobbat förut plus att jag har de där 4 restuppgifterna, hejja på mig, I'll need it!

En riktigt positiv grej idag var att jag hittade ett par jeans på Tati. Det är sällan jag hittar bra jeans som oftast passar mig. Märket Only är nästan det enda jag vet som oftast passar mig. Diesiel funkar också på mig men Only är ju billigare :) Köpte dessa för 600 kr och jag tycker det var värt det absolut. Äntligen ett par lite ljusare jeans och blåa! Istället för svarta och gråa som jag använder annars.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0