Hemma från utflykten

Ja utflykten var då att åka till Avesta och kolla på en musikal. Vi hittade knappt först, var jättekrångligt! Trodde inte det skulle bli så svårt eftersom Avesta är ju inte sååå stort men det var visst svårt. Var i alla fall ett riktigt bra sällskap man hade, verkligen hur kul som helst! Musikalen var jättebra och rolig, visste inte ens vad den skulle handla om men det var jättekul :D Efter pratade vi lite med Maria såklart, hon spelade en mörkhyad kille med svartkrulligt hår, så klockren! Sötaste är hon <3  och tydligen är jag och Kim trevliga nyktra också så det var ju kul att höra ;)

Sedan så skulle vi börja bege oss hemåt men vi tänkte att vi kunde åka till Sala och leta efter ett mcdonalds eller liknande. Vi åkte runt säkert 20-30 min innan Johan fick gå in på en mack och fråga om de verkligen hade något sådant. Nej, blev svaret! Stackars Salabor :) men vi åkte istället mot hemstaden Västerås och där åt vi på det första mcdonalds som kom längs vägen. Hungriga var vi! eller Helena var inte så jättehungrig så hon tog bara en glass men vi andra var hungriga. Där satt vi ganska länge och pratade, sen så fick jag skjuts hem, så snällt! Så de inte släppte av mig långt hemifrån som de snackade om att göra först så jag fick gå hem, fast seriösa var de då inte...eller? :'<

Vi snackade även om att ta en filmkväll nån gång snart. Johan och Kim skulle se film nu men jag orkade verkligen inte. Jag är helt slut och jag var den enda som skulle upp till skolan imorgon! Iofs så går inte ens Johan och Kim i skolan längre, men... ja.

Helt underbar utflykt, det bästa var självklart Maria och sällskapet också. <3


Puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0