Ingen höjdardag, inte än i alla fall

Började dagen med att ta fel på tid när vi började så jag kom en halvtimme försent till Religionskunskapen. Hängde med rätt bra ändå eftersom vår lärare gick igenom massa mer senare på lektionen. Efter lunchen var det programmering utan lärare igen och jag behöver fortfarande hjälp av vår lärare. Sedan var det dags för hål och 15:15 skulle jag ha 1½ timmes matte till 16:45. Mitt huvud började dunka som vanligt igen och jag bara satt där och inte orkade göra ett skit på håltimmen.
När Linda frågade om vi kunde gå lite så gjorde vi det en stund, vart lite bättre men sen orkade jag knappt stå. Känns ju som att det är NÅNTING elakt i min kropp som snart tänker bryta ut eller något, fast min kropp kanske lyckas som vanligt vända det innan det blir så dåligt så man måste vara hemma.

Jag, Linda och Johan tog en sväng till Ica för jag kände att jag behövde socker. Köpte cola, vingummin och chips som jag tänkte ta när jag kom hem. Skippade matten eftersom jag ändå inte skulle kunna räkna något med en dunkande huvudvärk. Tänk er när ni går att varenda jävla steg ni tar känns i hela huvudet. Känns som hjärnan skakas om typ och så är det ett tryck mot huvudet hela tiden. Bläää, ta bort min huvudvärk nu! Har fan haft den sen 8an och jag tycker det börjar bli nog nu, 5 jävla år snart.
Jaja slut på klagandet! Jag sitter med matteboken nu och försöker lära mig lite. Snart kommer mamma hem också och vi ska KANSKE ner på stan då och äta sallad på Coffehouse by george :) Med italiensk skinka och mozzarella osv. Håller tummarna! Känns dock som att hon inte kommer orka åka ner på stan men vi får se, börjat bli ganska hungrig nu i alla fall.


Puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0