Ny vecka igen då

Då var det måndag igen!

Kul? Nja... lovet tog ju slut!

Började 10:40 idag med datakommunikation där vi redovisade om lite lagar. Jag kortade ner det jag skulle säga eftersom min mage inte riktigt kändes ok. Efter att ha sprungit till bussen så rördes frukosten omkring rejält i magen och jag kände att jag behövde spy i typ 1-1½ timme efter det. Var hemskt att åka buss när det kändes som man skulle spy när som helst. Jaja, jag kortade alltså ner det jag skulle säga eftersom jag har en tendens att bli nervös och skaka (vilket borde trycka upp det som ligger i magen ännu mer) OCH för att han sa att vi bara kunde köra ungefär 1 min per grupp så why not. Tänkte inte direkt ta risken att kunna spy där framme heller. Det gick i alla fall! Lite kort dock men nu är det gjort.

Programmering C på eftermiddagen med ingen lärare, kul! Nej, för jag behövde hjälp av vår lärare som var sjuk så jag hade inte mycket att göra. Linda och jag gick istället till vår Multimedia lärare och pratade om när vi kan gå på möte med en på feelgood inför filmen vi ska göra åt dem.

Sedan blev det fika på stan och att gå lite i affärer. Killarna såg inte alltför roade ut när Linda och jag gick omkring på Kicks, haha.

Snart ska jag få gyros, klyftpotatis och tzatziki!! Muuuuuuuuuuums!!

Spela super mario 64 medans man väntar?
Puss / å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0