Rolig söndag...Gjorde upp en lista nyss på vad jag måste göra för saker som har med skolan att göra. ETT ämne där jag inte har någonting som släpar. Usch. Jaja det brukar ordna sig på något vis men kanske inte med det resultatet jag vill ha men snart studenten, det enda som jag känner är jobbigast just nu är självklart matten. Jag MÅSTE få G i det. Annars vet jag fan inte vad jag ska göra! Tydligen verkar den behövas för att komma in på universitetet till beteendevetare som jag är intresserad av att bli.

Förutom de här kurserna har jag också en kurs som jag måste fixa ett G i också annars blir lilla mor inte glad! Klarade inte kursen i 1an så måste fixa den nu.

Jaja, jag vet inte om jag orkar lägga in några bilder från i fredags här, har lagt upp några st på facebook iaf. Är bara mina vänner och de i mina nätverk som kan se de dock ;)

Dags att sätta igång med något ämne, får nog bli datakommen, att förbereda redovisningen som förmodligen kommer vara imorgon. Nätverksarbetet är typ klart så ska bara läsa igenom det och rätta sen skicka in. Måste också hinna med massor av matte idag.


Let's do this...
Puss / å

Kommentarer
Postat av: Han Lukas

Jag säger ju att jag hjälper dig med Matte C anyday! Hör bara av dig : )

2009-03-05 @ 20:06:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0