En dag med massor av plugg

Idag handlade det mest om skolan faktiskt... riktigt tråkig dag att skriva om i bloggen men jag känner mig ännu tråkigare om jag inte skriver något. ;)

Först hade jag engelska C kl 8:30, skulle köra en muntlig redovisnings sak om svenska skolverket inför läraren, själv dvs. Det gick faktiskt bra, sa hon i alla fall! Jag har märkt att jag på senare tid har börjat svammla och tappar ord medans jag pratar osv och det blir ju då sjukt svårt när man ska prata engelska. Dock så koncentrerade jag mig nu så mycket på vad jag ska så det gick bra ändå, men svårare än vad det varit tidigare var det. Sen att jag aldrig har haft bra koll på vad låg,mellan, högstadiet och gymnasiet heter på engelska så blev jag väldigt nervös. Som tur var hade jag en kvart på mig att förbereda mig och jag fick veta av läraren vad de olika hette.

Det är först, Preschool som vi börjar med vid 6 års ålder (så som jag minns det). Sedan Compulsory school som är grundskolan, dvs 1an-9an och Gymnasiet heter Upper secondary school.

Så nu vet ni det också om ni inte visste det tidigare :)


Efter skolan idag så följde Max med mig hem för vi skulle plugga massor av matte. Det gick väl rätt bra ändå! Vi fick pizza av mamma från en pizzeria i närheten och det var riktigt gott. Inte ätit pizza lång tid tillbaka faktiskt!


Sedan var det ju semifinal 1 i eurovision song contest idag! Sverige gick vidare :D Då blir det mycket roligare att titta på lördag!
Puss / å

Kommentarer
Postat av: Nattis

tack!!

Jo jag försöker träna rätt mycket just nu.. nej tränar inte inför nått speciellt mäst gör att må bra och för att det är roligt!

Tränar du själv??

2009-05-13 @ 11:39:03
URL: http://moveahead.blogg.se/
Postat av: Stefan

Bra bild du valde=P

2009-05-13 @ 12:47:11
URL: http://stifflersmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0