Inget inlägg igår men ett litet längre idag!

Ja tyvärr blev det inget inlägg igår.

Igår var jag bara hemma och hade världens huvudvärk och orkade knappt göra någoting alls. Huvudvärken har blivit mer extrem nu när det blir jättestressigt i skolan. Såhär hemskt har det aldrig varit med skolinlämningar och prövningar och allt vad det heter. Fast jag vet inte än om jag klarar av att satsa på prövningen nu eller om man ska gå ut med ett IG ändå, men egentligen borde jag! Men matematiken då? Den MÅSTE jag klara! Det finns inget annat, den ska klaras av och så är det bara. Resten av kurserna går väl i alla fall. Programmeringen är väl den andra jobbiga. Sedan har vi projekt och feelgoodprojektet... "woho".

Ett tips till er som än inte tagit studenten eller inte ska nu till sommaren, se verkligen till att prata med syon redan i början av 3an, eller tidigare! Om du vet vad du skulle kunna tänka dig att göra efter gymnasiet. Börja också med alla uppgifter och så när man bör börja med dem, och dra inte ut på det! Det blir ett helvete på slutet.

Jaja! Allt ordnar sig på något vis, så är det väl alltid, eller?


Har ikväll suttit med en inlämningsuppgift i Matte C, gick bättre än vad jag trodde. Dock krånglade word equation så det är två uppgifter som fattas men jag fick tillåtelse av min lärare att lämna in på måndag. Tänkte dock skicka in det jag gjort imorgon när jag vaknar (sitter på fel dator nu).


Imorgon är det i alla fall födelsedagsfest som gäller! Ska bli riktigt roligt, ca 20 personer som kommer.
Vad ska jag ha på mig? Hur ska jag ha mitt hår?? Mitt hår är ett riktigt problemhår just nu, går inte att göra något fint av det, men eftersom jag låter det växa så kan jag inte heller klippa av det för att få en bättre frilla.


Puss / å

Kommentarer
Postat av: Em

Fyller du i morgon? Grattis!!! Hoppas du får en bra dag!

Kram, Em

2009-05-21 @ 08:16:17
URL: http://madebyem.blogg.se/
Postat av: Em

Sv: Det va så lite :)

Kram, Em

2009-05-21 @ 11:18:00
URL: http://madebyem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0