Valborg!

Ja det var ju Valborg igår! Eller snarare i förrigår nu eftersom kl är över 12. Jag spenderade halva dagen i Uppsala med mamma. Det var ju forsränningen som man inte ville missa. Den här Viking Line "färjan" var ju en av mina favoriter i alla fall. Välgjord eller vad? Det är jätteroligt att gå och kolla på forsränningen i Uppsala, någonting jag tycker man borde göra :) Om man nu bor i närheten.


Jag skulle egentligen ha stannat kvar i Uppsala och umgåtts med Maria under resten av Valborg men jag var så hes så jag skulle knappt ha någon röst kvar på kvällen isf tror jag. Inte jätteroligt att träffa nya människor när man inte kan prata eller låter förskräckligt hes :( Man var ju inte heller den friskaste personen i världen.

Efter att mamma och jag hade ätit så gick vi också och såg Mösspåtagningen eller vad det kallas :) Sjuuukt mycket folk och jättevarmt var det!Vi tog väl bussen hem till Västerås vid 15:40 tror jag det var. En riktigt dryg bussresa eftersom många var redan påverkade och väsnades hur mycket som helst. Det värsta var ju när en kille spydde på bussen så det bara rann, fyfan alltså. Hur dum får man vara? Dricka massor och sen sätta sig på en buss som ska köra i 1½ timme? Som tur var satt vi på rätt sida av bussen så vi fick inge spya vid fötterna.

Väl hemma så ville jag bara ta det lugnt och inte göra ett skit. Jag var helt slut, förkyld, hes och då gå runt bland hur mycket folk som helst i flera timmar är faktiskt riktigt jobbigt! Men absolut värt det såklart :)

Senare mot kvällen så blev det tillslut lite valborgsfestande för mig med ett par kompisar. Vi var väl 7 pers någonting? Det var väldigt kul! :) Mycket bättre än att sitta hemma och deppa över att man inte är helt frisk. Fick sen sova över hos Johan i deras gästrum. Det var jättelyxigt enligt mig! Låg en handduk på sängen och sen tandborste ovanpå den. Söta föräldrar!


Ja det var väl min Valborg! Jag tycker den vart riktigt bra. Blev ni nöjda med er Valborg?

Puss / åKommentarer
Postat av: sargol

oj, jag känner inte igen platsen. var är bilden tagen?

2009-05-02 @ 17:09:35
URL: http://sargolnisstany.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0